Vores aktiviteter

[vc_row equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1563279717513{padding-top: 51px !important;padding-bottom: 51px !important;}” el_class=”call-action-single-custom-container call-action-mobile-display-reverse”][vc_column width=”1/2″ el_class=”call-action-text-column”][trx_call_to_action style=”1″ align=”left” title=”Arrangementer” description=”Folk & Sikkerhed er en folkeoplysende upartipolitisk medlemsforening, som arbejder inden for forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitik.

Vi bidrager med løsninger og indsigt på overnævnte tre områder. Formålet med vores arrangementer er at fremme fred og sikkerhed.

Verden har ændret sig drastisk siden 2014. De sikkerhedspolitiske forhold har i dag større betydning for vores samfund og for Danmarks internationale samarbejde end vi har set i mange år. Dette har medført, at vilkårene for dansk og europæisk sikkerhedspolitik er fuldstændig ændret. Derfor er der i dag behov for en øget forståelse for og mere oplysning om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik.

Vi har en bred vifte af arrangementer. Det drejer sig om alt inden for konferencer, politiske høringer, debatmøder, netværksarbejde samt udgivelser af analyser, podcasts, debatindlæg, m.m.

Derudover laver vi en masse interessearbejde inden for sikkerhed, Forsvaret, Beredskabet, politisk samarbejde, ungdomsrelaterede initiativer, særlige events med erhvervslivet, m.m.

Har du lyst til at lave et arrangement med os, så tag endelig kontakt. Vi søger altid at nytænke vores arrangementer, og derfor har vi en bred viden om forskellige muligheder for et godt arrangement, der passer til dine behov og interesser.

Nogle af vores arrangementer er forbeholdt vores medlemmer, mens andre er åbne for alle. Det fremgår under beskrivelsen af det enkelte arrangement.

Har du nogle spørgsmål til vores arrangementer, er du interesseret i et samarbejde eller har du gode ideer til fremtidige arrangementer, så kontakt venligst sekretariatet på mailen kontakt@folkogsikkerhed.dk eller på telefon 33 14 79 00.

Udover de arrangementer som er beskrevet nedenfor står vi for en række af andre projekter, som varierer fra år til år samt et stort arbejde med løbende kommunikationsopgaver, såsom artikler, debatindlæg, analyser, m.m.

Derudover varetager vi, som interesseorganisation, også en masse opgaver, som ikke er arrangementer, og som har til formål at styrke dansk forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitik.

Tryk HER for at se lokalafdelingernes arrangementer.

Oversigt over faste arrangementer:
JANUAR
Nytårsgudstjeneste i Kastelskirken (kun for medlemmer)
Lokalafdelingsmøde (kun for medlemmer)

FEBRUAR
Duellen 1
Bestyrelsesmøde (lukket for deltagelse)

MARTS
Udgivelse af Årsrapport

APRIL
Årsmøde (kun for medlemmer)
Duellen 2

MAJ
Forsvarskonference
Bestyrelsesmøde (lukket for deltagelse)
Gardens Dag

JUNI
Folkemødet
Duellen 3

AUGUST
FMI Industridag
Flagdagsmagasinet

SEPTEMBER
Flagdagen
Bestyrelsesseminar (lukket for deltagelse)
Ungdommens Folkemøde
Duellen 4
Lokalafdelingsmøde (kun for medlemmer)

OKTOBER
Den sikkerhedspolitiske Ungdomskonference
Kulturnatten

NOVEMBER
Den Sikkerhedspolitiske konference
Årsanalysen

DECEMBER
Bestyrelsesmøde (lukket for deltagelse)” link=”https://folkogsikkerhed.dk/alle-arrangementer/vores-aktiviteter/” link_caption=”Se arrangementer” left=”null” right=”null”][/trx_call_to_action][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”call-action-single-image-container single-image-float-right”][vc_single_image image=”5928″ img_size=”630×630″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” el_class=”kontakt-form-container-event-page” css=”.vc_custom_1563279625240{padding-top: 99px !important;padding-bottom: 70px !important;background-color: #f8f7f7 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Kom i kontakt med os” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Sektretariatet

Adam Sonnich Meinertz

Kontakt:

Telefon 33 14 79 00

E-mail: kontakt@folkogsikkerhed.dk

Åbningstider
Man – fre: 0800 – 1700

Adresse
Folk & Sikkerhed
Puggardsgade 3, st. tv
1573 København V[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Send os en besked” use_theme_fonts=”yes”][trx_form style=”form_1″ return_page=”none”][/trx_form][/vc_column][/vc_row]