Ungdomsnetværk

Ungdommens sikkerhedspolitiske stemme

Hvem er Folk & Sikkerhed Ungdom?

Folk & Sikkerhed Ungdom (FSU) er et selvstændigt ungdomsnetværk, der består af unge, som bakker op om visionerne om det robuste samfund.

Folk & Sikkerhed Ungdom vil styrke den danske ungdoms position på det forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitiske område gennem et ungdomsnetværk, hvor unge mennesker skal planlægge, udføre og analysere en række aktuelle politiske projekter i samarbejde med landssekretariatet i Folk & Sikkerhed.

Som frivillig i Folk & Sikkerheds Ungdom er du med til, at sætte en retning for Danmark i den internationale verdensorden.

Hvert år er Folk & Sikkerhed og Forsvarsudvalget vært for Den Sikkerhedspolitiske Ungdomskonference på Christiansborg. Det er et eksempel på et arrangement, hvor du vil få direkte adgang til det politiske arbejde og være med til at komme i kontakt med en lang række aktører inden for dansk og international forsvars- og sikkerhedspolitik.

Du får mulighed for at styrke dine faglige kompetencer og får oplevelser for livet i et fantastisk socialt fællesskab. Du kan være med til at præge den politiske debat og modtage faglig læring indenfor forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitik.

Kontakt Adam Sonnich Meinertz hvis du har lyst til at høre mere om at være frivillig i FSU.

Mail: asm@folkogsikkerhed.dk
Telefon: 3314 7900 / 5120 7940

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash