Kære arrangør,

Folk & Sikkerhed er Danmarks største landsdækkende forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitiske organisation. Flagdag er højtprioriteret i vores organisation, og derfor har vi et stort kendskab til rammerne omkring dagen. Folk & Sikkerhed arbejder for, at Flagdag er en anerkendelse af vores veteraner, og at Flagdag bliver en spændende og minderig dag for hele familien.

Listen for flagdagsarrangementer kan findes på www.flagdagen.dk.

Hvis din kommune har brug for råd til, hvordan I kan udvikle fejringen af Flagdag eller hvis det er første gang I afholder Flagdag, så ring eller skriv til Folk & Sikkerhed. Vi hjælper gerne med råd og vejledning!

Folk & Sikkerhed har i samarbejde med vores lokale netværk og de offentlige myndigheder arbejdet for udbredelsen af Flagdag i Danmark siden 2009, da Flagdagen for første gang blev fejret. Derfor har vi en stor kontaktflade rundt omkring i landet, og en alsidig viden om, hvordan fejringen af Flagdagen kan tilpasses netop din kommune.

Kontaktoplysninger til Folk & Sikkerhed:

Telefon: 33 14 79 00

Mobil: 51 20 79 40

Mail: kontakt@folkogsikkerhed.dk

 

FLAGAVISEN

Folk & Sikkerhed udgiver hvert år Flagavisen, som udkommer tre uger før den 5. september. Hvis din kommune ønsker at blive fremhævet, eksempelvis ved et interview eller en kort historie om Flagdag i din kommune, så kontakt meget gerne Folk & Sikkerhed på kontakt@folkogsikkerhed.dk eller 33 14 79 00.

 

ADRESSEOPLYSNINGER

Vedr. adresseoplysninger til veteraner skal kommunen rette henvendelse jf. nedenstående kontaktpunkter:

Forsvaret: fps@mil.dk
Beredskabsstyrelsen: hre@brs.dk

 

Vi håber, at din kommune får en oplevelsesrig Flagdag!

 

 

Med venlig hilsen

 

Adam Sonnich Meinertz

Sekretariatsleder