I samarbejde mellem Folk & Sikkerhed og Salquist & Boisen inviteres der til informationsmøde om det nye store projekt “Udsendt af Danmark”, hvor der gennem 365 personlige fortællinger sættes fokus på danske veteraner.

For at kunne levere de bedste fortællinger og dække alle Danmarks missioner til verdens brændpunkter har vi brug for din hjælp – få mulighed for at fortælle din historie om at være udsendt.

Mødet finder sted torsdag den 11. januar kl. 16-18 på Tingskiftevej 5 i Hellerup hos Salquist & Boisen. Der vil være en let anretning efter mødet.

Kort om projektet

  • Udsendt Af Danmark iscenesætter unik dansk militær-, kultur- og samfundshistorie om Danmarks internationale engagement i krig og krisesituationer gennem 70 år.
  • Udsendt Af Danmark skal øge danskernes viden gennem personlige, sjove, rørende, almindelige beretninger om det at være i uniform udenfor landets grænser.
  • Udsendt af Danmark er skabt af Salquist & Boisen og ønsker at arbejde sammen med de udsendtes foreninger og sammenslutninger med henblik på at skabe varige positive fællesskaber på tværs af udsendelser og sædvanlige netværk.

Tilmelding sendes til kontakt@udsendtafdanmark.dk – ikke senere end den 7. januar.

Læs mere nedenunder.