Bliv klog på dansk forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitik

Ny podcastserie “Kampklar” sætter fokus på visionen, vejen dertil og alt det indimellem for Danmarks forsvar og sikkerhed.

Debatten omkring Forsvaret, og Danmarks sikkerhedspolitiske retning har i længere tid, været ude af styr. Politikere, siger en ting, medierne siger en anden ting og begge peger fingre af hinanden og beskylder den anden for at være forkert. Det går ikke.

Folk & Sikkerhed har lavet en ny podcastserie, hvor vært, Mads Isaksen, taler med de skikkelser i Danmark som der er med til at definere Danmarks forsvars- og sikkerhedspolitiske fremtid. Kampklar er et sted, hvor gæsterne kan tale frit, og forvente hård, men retfærdig modstand ved sine udtalelser, vi taler om gæsternes visioner for Danmarks forsvar, for at vise at vi alle i sidste ende vil det bedste for vores land.

Hør første episode med politker Aaja Chemnitz fra partiet Inuit Ataqatigiit på SPOTIFY, SOUNDCLOUD eller YOUTUBE og hør hvad Aaja har at sige omkring Grønland, Arktis og USAs indstillen på at få endnu mere indflydelse over verdens største ø.

Hør også med næste uge, når vi taler med Liberal Alliances Carsten Bach omkring NATO, og hvorfor der egentligt ikke er så stor forskel, mellem din lokale fodboldklub og verdens største forsvarsalliance.

Kampklar udkommer hver fredag.

Vi håber i vil tage godt imod serien. Vi vil meget gerne høre hvad i har at sige omkring den, og såfremt der er nogle personer i syntes vi skal tale med må i meget gerne skrive til: mi@folkogsikkerhed.dk

Relaterede indlæg