Folk & Sikkerhed

Styrk dit CV – Gør en forskel i dit lokalområde – Bliv en del af et stærkt fællesskab!

Bliv frivillige i Folk & Sikkerhed

Folk & Sikkerhed er en landsdækkende organisation med fokus på forsvars-, beredskabs- og sikkerhedspolitik. Vi engagerer en meget stor skare af ildsjæle over hele landet og i mange forskellige projekter. Hvis du har lyst til at høre mere om at være frivillig, så kontakt sekretariatet på telefon 33 14 79 00 eller på mail kontakt@folkogsikkerhed.dk.

Som frivillig kan man enten blive en del af en af vores lokalafdelinger, oprette en ny lokalafdeling i ens eget område eller blive tilknyttet i en tidsbestemt periode et af landsorganisationens større projekter, såsom vores sikkerhedspolitiske konference på Christiansborg.

 

Bliv praktikant i Folk & Sikkerhed

Folk & Sikkerhed tager jævnligt praktikanter ind i vores projekter. Det kan være i forbindelse med en opgave/rapport på dit uddannelsessted eller til et af vores projekter – vi tager gerne dialogen med dig! Kontakt sekretariatet for at høre mere på telefon 33 14 79 00 eller på mail kontakt@folkogsikkerhed.dk.

Folk & Sikkerhed har flere projekter, der involverer studerende, så vi har en bred viden om, hvordan vi i fællesskab kan styrke din læringsproces under sin uddannelse.

Derudover har Folk & Sikkerhed en ungdomsafdeling, som i 2017 har et meget spændende projekt om cybersikkerhed.

Praktikperioden tilpasses den enkelte praktikants studieordning.

 

Job i Folk & Sikkerhed

For tiden har vi ikke ledige stillinger.