Invitation til “Udsendt Af Danmark” arrangement

Invitation til “Udsendt Af Danmark” arrangement

InterForce Region Sjælland og foreningen Folk & Sikkerhed inviterer til foredrags- og netværksaften torsdag den 13. juni 2019.

I anledning af fejringen for 800 året af Dannebrog er projektet Udsendt Af Danmark inviteret til Vordingborg med deres udstilling ´Gennem Ild & Vand´ og vil skabe rammen for en spændende aften.

Formålet med arrangementet er at øge kendskabet til både Danmarks mange udsendte, deres kompetencer og styrker – og herigennem styrke fællesskabet og forståelsen mellem forsvar og civilsamfundet.

STED

Udsendt Af Danmarks telt – Gåsetårnet – Vordingborg.

 

Program:

Kl. 17:00 – 17:15: Ankomst

Kl. 17.15 – 17.30: Velkomst og briefing ved oberstløjtnant Steffen Scharff, InterForce Region Sjælland

Kl. 17:30 – 18:30: “Udsendt Af Danmark – 70 år for fællesskabet” – Et spændende foredrag om de mange udsendte siden 1948, deres rolle, mandat og opgaver i et internationalt perspektiv. Ann-Christina Salquist, kaptajn af reserven og Afghanistan-veteran, fører jer gennem et spændende foredrag i lys, lyd og levende billeder.

Kl. 18:30 – 19:00: Let traktement med øl/vand

Kl. 19:00 – 20:00: Selvmål eller selvstændig! Palle Würtz er tidligere professionel soldat, der efter to ture til Afghanistan, fik ændret hans liv radikalt. I julen 2015 fandt Palle sig selv med et jagtgevær rettet mod hagen. Et liv i overhalingsbanen som professionel soldat havde sat sit spor. Og alt dette på trods rejser Palle sig med en anerkendt PTSD og svær depression til et liv som selvstændig. Oplev Palles fortælling om at rejse sig og stå op mod fordomme og stigmatisering af veteraner.

Kl. 20:00: Afrunding og tak for i aften.

 

Oplev samtidig den mobile udstilling ’Gennem Ild & Vand’. Læs mere om på: www.udsendtafdanmark.dk

Tilmelding sker på mail til sjaelland@interforce.dk.

 

Med venlig hilsen

Steffen Scharff, Oberstløjtnant, InterForce Region Sjælland

Teamet i Udsendt Af Danmark

Teamet i Folk & Sikkerhed

 

 

 

Tilføj kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist på siden. De krævede felter er markeret med *