Homeland Security Conference 2019 – Særligt tilbud til medlemmer

Homeland Security Conference 2019 – Særligt tilbud til medlemmer

Årets største event inden for innovation og teknologi – Homeland Security Conference.

Center for Defense, Space & Security (CenSec) er arrangør af dette store event, og i år er Folk & Sikkerhed medarrangør. Det er vi meget stolte af, og vi vil gerne sige tak til CenSec for det gode samarbejde.

At Folk & Sikkerhed er blevet medarrangør skyldes det store arbejde foreningen har lavet inden for cybersikkerhed de seneste par år. Eksempelvis har vi arbejdet hårdt for, at der i 2019 blev oprettet et offentligt-privat cybersikkerhedsråd under Digitaliseringsstyrelsen. Rådet har til formål at styrke den samlede danske indsats inden for cybersikkerhed, og er i tæt dialog med Center for Cybersikkerhed. Som medlem af foreningen er dette et helt konkret eksempel på, at du er med til at gøre en forskel i samfundet – tusind tak for din støtte!

Som medlem af Folk & Sikkerhed har du nu mulighed for at deltage til Homeland Security Conference for kun 400 kroner. Konferencen foregår over to dage og er en stor oplevelse.

 

Oplæg

Smart Cities & Sensitve Sites er temaerne for årets Homeland Security Conference, der er den førende danske innovations- og teknologikonference indenfor sikkerhed.

Kernen af konferencen, som har været afholdt årligt siden 2014, er at få sikkerhedsindustrien, beslutningstagerne, videninstitutionerne og andre interessenter bragt sammen for at videndele og udvide deres netværk.

Fokus for konferencen er i år på at sikre sig mod, og måske ligefrem modgå, den stigende mængde ondsindede hackerangreb i et byrum, der bliver digitaliseret mere og mere – såkaldte smart cities.

Konferencen bliver i år afholdt i forbindelse med den nyetablerede sikkerhedsmesse Danish Security Fair, der finder sted i Messe C i Fredericia den 28. og 29. august 2019.

Eksperter og kapaciteter fra ind- og udland holder oplæg på konferencen, som rummer tre moduler over to dage, og med tid til også at besøge udstillingsområdet på Danish Security Fair, som forventeligt vil rumme 70-100 udstillere med produkter relateret til sikkerhedsbranchen.

Kom og udvid dit netværk, find potentielle samarbejdspartnere samt få opdateret din viden om sårbarheder og løsningsforslag til udfordringerne på smart cities området.

 

Pris

Folk & Sikkerhed medlemmer: 400 DKK (+ moms)

Ikke-medlemmer: 800 DKK (+ moms)

 

Se hele programmet og tilmeld dig her

https://my.eventbuizz.com/event/homeland-security-conference/detail

 

Vi håber, du har lyst til at være med til to spændende dage, som sætter fokus på innovation og teknologi.

God fornøjelse!

Tilføj kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist på siden. De krævede felter er markeret med *