Folk & Sikkerhed Bornholm afholder generalforsamling

Folk & Sikkerhed Bornholm afholder generalforsamling

Folk og Sikkerhed Netværk Bornholm afholder den 25. marts kl. 1830 Generalforsamling i Åkirkebyhallerne. Organisationen er vært for mad og drikke.

På generalforsamlingen gøres der jf. vedtægterne bl.a. status på de lokale beredskabsmæssige forhold i bestyrelsens beretning, som aflægges af formand Johnny G. Larsen for sidste gang.

I år skal der vælges en ny Formand, idet Johnny G. Larsen, efter 12 år på posten, ikke genopstiller.
Derudover er Niels Garde, Steen Frandsen og Kent Erik Olsen på valg, hvor det kun er sidstnævnte, der ikke modtager genvalg.
Efter Generalforsamlingen vil aftenens gæstetaler Peter Juel Jensen tale om samfundets sikkerhed anno 2019 og i oplægget til talen, skriver Peter Juel Jensen:

” Trusselsbilledet i dag er mere alvorligt end på noget andet tidspunkt siden Murens fald. Forsvaret skal værne om det danske riges suverænitet og sikre landets fortsatte eksistens, integritet og sikkerhed. Et robust samfund herunder dansk forsvar og beredskab er forudsætningen for et trygt samfund – er vi på rette vej?”

Det bliver en interessant aften, så der er ingen grund til at blive hjemme.

Generalforsamlingen og aftens indlæg er ikke kun for F&S medlemmer, men alle med interesse for et samlet beredskabsmæssigt robust samfund er meget velkomne.

Husk nødvendig tilmelding som sendes til. Bestyrelsesmedlem Niels Garde senest den 22. marts på mail

niels-garde@hotmail.com  eller mobil.20285604.

 

På vegne af bestyrelsen Folk & Sikkerhed Netværk Bornholm.

 

Johnny G. Larsen.

Formand.

E-mail.: johnnyglarsen@yahoo.dk     Mob. 21720962

 

Tilføj kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist på siden. De krævede felter er markeret med *