Folk & Sikkerhed ansætter ny politisk konsulent

Folk & Sikkerhed ansætter ny politisk konsulent

Foto af: Carsten Lundager

Folk & Sikkerhed har d. 7. januar valgt at ansætte Christian Bülow som ny politisk konsulent for Folk & Sikkerhed. Ansættelsen sker på baggrund af tidligere udviklingsleder Lisbeth Rohdes fratrædelse.

Kort om Christian: Christian Bülow er født d. 23. april 1999 på Amager, han er student fra Solrød Gymnasium, hvor han har haft en samfundsfaglig linje. Christian er til dagligt bosat i Vallensbæk kommune, syd for København.

Christian har en baggrund inden for det danske foreningsliv, hvor Christian har været engageret siden 2013. Særligt har Christian været engageret i et af Danmarks største politiske partier, hvor han både har bestredet poster i moderpartiets partiapparat såvel som i ungdomspartiet, hvor der bl.a. kan skrives hovedbestyrelsesmedlem, udvalgsformand og lokalformand på listen over poster, men også kampagneleder for en af partiets og Danmarks mest fremtrædende politiske personligheder. Alt dette har været med til at gøre Christian til en resultatsøgende, målrettet, ambitiøs, struktureret og udadvendt personlighed med kompetencer inden for bl.a. kommunikation og formidling, sociale medier, pressehåndtering, ledelse, lobby arbejde, kampagnearbejde, branding, administration, projektledelse og planlægning, undervisning og internationalt arbejde som Folk & Sikkerhed er glade for nu at få forstærkede kræfter af med om bordet.

Christian kommer fremover som politisk konsulent til at arbejde hovedsageligt med det politiske arbejde i organisationen samt branding og kommunikationen omkring Folk & Sikkerhed og general organisatorisk arbejde.

Tilføj kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist på siden. De krævede felter er markeret med *