Folk & Sikkerhed ved Folkemøde Møn i Stege

Folk & Sikkerhed ved Folkemøde Møn i Stege

Folk & Sikkerhed Storstrømmen deltager igen i år på Folkemøde Møn også denne gang med et højaktuelt emne. IT-sikkerhed skal tages alvorligt både af unge, de voksne og af nationerne. Vi er klar til at tage debatten og besvare spørgsmål både fredag og lørdag.

Tekst: Niels Brandt, Folk & Sikkerhed Storstrømmen.

Folkemøde Møn har de unge i fokus fredag den 24. august, og lørdag den 25. august er for voksne. Begge dage har Folk og Sikkerhed Storstrømmen cybersikkerhed på dagsordnen.

Store udfordringer med IT sikkerhed
Problemerne og udfordringerne for unge og voksne er store. De voksne kan være for naive og de unge kan ikke se konsekvenserne for deres IT adfærd. Det samme gælder for nationerne, som har en meget forskellige IT politik afhængig af økonomi og teknologisk udvikling. Også her kan man tale om naivitet og manglende forståelse for konsekvenser.

IT-eksperten Peter Kruse tager debatten både fredag med de unge og lørdag med de voksne. Peter Kruse er en af de mest citerede IT eksperter i Danmark og en af de mest synlige i Europa.

Hør Peter Kruse ved Folkemøde Møn.

  • Fredag den 24. august klokken 09.30 på Blandede Bolcher scenen.
  • Lørdag den 25. august klokken 11.30 på Folkemøde Møn scenen.

Peter Kruse analyserede den første computervirus da han var 15 år gammel. Siden 2001 har han arbejdet professionelt med IT-sikkerhed hos bl.a. Telia og TDC og som virusanalytiker i antivirus firmaet Norman.

Læs meget mere om Peter her…

Folk & Sikkerhed Storstrømmen er på Stege Torv allerede fra fredag morgen, hvor Nyrådbageren har doneret 1.000 rundstykker og Rema i Stensved smørret og marmeladen til Folkemødets første gæster.

Program
Fredag klokken 09.30 har Folk & Sikkerhed som nævnt ovenfor sit første arrangement på scenen ”Blandede Bolcher”, hvor IT-Eksperten Peter Kruse sætter fuld fokus på vigtigheden af sikkerheden, når man bevæger sig rundt i den digitale verden.

Se fredagens programmet her…

Lørdag klokken 11.30 er Peter Kruse klar på hovedscenen, hvor han blandt andet stiller skarpt på hackere, sårbarheder og computervirus samt værktøjer, der anvendes af hackere. Målet med eventen er at skabe forståelse for, hvordan man undgår at falde i de typiske fælder, og hvordan man bedst beskytter sig selv, familie og venner.

Se lørdagens programmet her…

Folk & Sikkerhed er repræsenteret begge dage med en stand, hvor alle er velkomne til at debattere sikkerhed.

Tilføj kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist på siden. De krævede felter er markeret med *