Strategikonferencen 2020 – fra strategi til handling

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Strategikonferencen 2020 – fra strategi til handling

november 18 @ 9:00 - 16:00

“På Strategikonferencen 2020 får du en indsigt i den stigende kompleksitet og uvished, der er i dagligdagen for de fleste ledere. Det var især mærkbart, da coronakrisen ramte, og offentlige som private organisationer måtte revurdere deres strategi under tidspres.

Strategikonferencen er et samarbejde mellem Forsvarsakademiet og CfL. På konferencen vil aktuelle cases og keynotes blive kombineret med CfL og Forsvarets erfaringer med strategi og ledelse og Forsvarets kendte og anerkendte udvikling af ledere til både militæret og det civile.

Strategikonferencen henvender sig til ledere på tværs af brancher samt offentlige og private sektorer.

Facilitatorerne for konferencen er Vilhelm Stefan Holsting, chef for Institut for Ledelse og Organisation ved Forsvarsakademiet, og Ejner Jacobsen, chefrådgiver hos CfL.

Foredragsholderne til konferencen spænder bredt med både erfaring og viden fra Forsvaret. Blandt andet deltager kontreadmiral og chef for Søværnskommandoen, Torben Mikkelsen, som vil introducere, hvordan begrebet mission command også rummer et potentiale i at udøve strategisk virksomhedsledelse. Dette eksemplificerer hvordan god vidensdeling fra Forsvaret/Forsvarsakademiet udvikling af strategi og ledelse kan overføres og gavne den civile udvikling af komplekse strategiske og ledelsesmæssige udfordringer.”

PRIS: Medlemmer: 3.000 kr. (ex. moms) / Andre: 5.000 kr. (ex. moms)

For mere information, se følgende links: https://fak.dk/da/Aktiviteter/kommende-arrangementer/strategikonferencen-2020/ OG https://www.cfl.dk/arrangementer/strategikonferencen-2020

Detaljer

Dato:
november 18
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.cfl.dk/arrangementer/strategikonferencen-2020

Sted

Center for Ledelse
Folke Bernadottes Allé 45
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps