Sådan beskytter du kritisk IT/SCADA – Med Hackeren på arbejde

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sådan beskytter du kritisk IT/SCADA – Med Hackeren på arbejde

november 4 @ 17:00 - 19:30

Uanset om du arbejder med kritisk infrastruktur, forretningsservice eller leverer ydelse til borgerne er informationssikkerhed et punkt, man bare må tage stilling til.

Medierne er ofte fulde af skrækhistorier, IT-Sikkerhedsfirmaerne vil gerne sælge deres dyre produkter, og topledelsen stiller løbende spørgsmål om hvad det rigtige niveau til informationssikkerheden er … og om det virkelig behøver at koste så meget.

Indlægget vil afmystificere ICS/SCADA – og ikke mindst komme med nogle konkrete forslag til hvordan du kan øge sikkerheden i disse kritiske miljøer- uden at det koster en formue i nye sikkerhedsprodukter.

Mikael Vingaard kommer med stor erfaring indenfor IT-sikkerhed, bl.a. som beredskabskoordinator-IT, Energinet

Mikael har 15 års erfaring inden for informationssikkerhed, audit samt beredskabsplanlægning. En stor del af hans undervisningserfaring kommer fra arbejdet som instruktør på CISSP- uddannelsen samt IT-sikkerhedskonferencer (SCADA) hvor han har bidraget med både workshops og præsentationer. I sin fritid driver Mikael et af verdens største ICS/SCADA Honeypot-netværk for dataindsamling og angrebstendenser.

For mere information samt tilmelding, se følgende link: https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/sadan-beskytter-du-kritisk-it-scada-med-hackeren-pa-arbejde-337677

Detaljer

Dato:
november 4
Tidspunkt:
17:00 - 19:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/sadan-beskytter-du-kritisk-it-scada-med-hackeren-pa-arbejde-337677

Arrangør

IDA

Sted

Pakhusene
Mariane Thomsens Gade 1
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps