Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2020 (Online)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2020 (Online)

november 2 @ 10:00 - 13:30

” I år kommer Forsvarsakademiets Uddannelseskonference til at blive gennemført på en lidt anden måde, end du er vant til. Konferencen går ONLINE for en enkelt dag, da COVID-19 desværre sætter sine begrænsninger for at gennemføre konferencen fysisk.

Vi arbejder på et rigtig spændende program for dagen, hvor forsvarschefen, general Bjørn Bisserup, og chefen for Forsvarsakademiet, kontreadmiral Henrik Ryberg, blandt andet vil præsentere Forsvarets uddannelsesstrategi. Vi vil tale om baggrunden for uddannelsesstrategien, beslutningerne, særlige opmærksomhedspunkter og ikke mindst hvad det betyder, når strategien skal ud og leve i praksis.

Derfor vil du også få flere perspektiver på strategien. KA Henrik Ryberg vil blandt andet tale om chef-/leder niveauet, MJ Henrik Jedig Jørgensen, chef for Sektionen for Uddannelsesstrategi- og Forskningsstøtte vil give dig et indblik i videngrundlaget for strategien og CHKONS Helle Bro Groth, chef for Uddannelsescenteret, vil komme ind på læring i praksis og de teknologiske muligheder.

Du får mulighed for at stille spørgsmål til både Forsvarschefen og Chef for Forsvarsakademiet samt til MJ Henrik Jedig Jørgensen og CHKONS Helle Bro Groth.”

For mere information samt tilmelding, se følgende link: https://fak.dk/da/Aktiviteter/kommende-arrangementer/forsvarsakademiets-uddannelseskonference-2020/

Detaljer

Dato:
november 2
Tidspunkt:
10:00 - 13:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://fak.dk/da/Aktiviteter/kommende-arrangementer/forsvarsakademiets-uddannelseskonference-2020/

Arrangør

Forsvarsakademiet