FN-Dag på Kastellet

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FN-Dag på Kastellet

oktober 24 @ 8:30 - 15:00

Danmarks Veteraner og det officielle Danmark har besluttet at fejre FN 75-års jubilæum som verdenssamfundets primære fælles beslutningsorgan og som interesseorganisation for menneskeheden.
Fejringen vil bl.a. blive gennemført i form af en hyldestparade til ære for alle veteraners indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker ved et festligt arrangement i Kastellet på FN-Dagen den 24. oktober 2020.

Alle Veteraner indbydes hermed til fejring af FN 75-års jubilæum i Kastellet på FN-Dagen den 24. oktober 2020.
Du behøver således ikke være medlem af Danmarks Veteraner for at deltage. Alle veteraner er velkomne, uanset hvilken type mission/operation du har været udsendt til. Alle Danmarks internationale missioner er baseret på FN-Mandater.

Til at kaste glans og ære over veteranernes indsats har vi også inviteret en lang række personer fra det officielle Danmark, Regeringen, Folketinget, Departementer og Styrelser, Diplomatiet, Forsvaret m.fl.

Den Kongelige Livgardes Æreskommando og Tamburkorps, Danmarks Veteraners Æreskommando, Danmarks Veteraners lokalforeningsfaner, soldaterforeningsfaner og hjemmeværnets musikkorps København vil deltage og forme nogle smukke rammer om dagen.

FN-Dagen i Kastellet omfatter i anledning af 75-års jubilæet mange spændende tilbud.

Detaljer

Dato:
oktober 24
Tidspunkt:
8:30 - 15:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://danmarksveteraner.dk/wordpress/?event=un-day

Arrangør

Danmarks Veteraner

Sted

Kastellet
Kastellet 1
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Maps